Quantcast

Sportret čuva Vašu privatnost

   Sportret čuva privatnost posetilaca svog veb portala i štiti lične podatke posetilaca veb portala. Molimo vas da pažljivo pročitate politiku privatnosti kako biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate.

Surfovanje stranicama Sportreta

   Sportret možete koristiti ne otkrivajući informacije o sebi. Ukoliko se registrujete, podrazumevano pristajete da se slažete sa uslovima korišćenja. Sportret traži lične informacije o Vama kako bi Vam omogućio ostvarivanje određenih prava, kao što je pružanje izvesnih informacija koje zatražite, Vaš neometan pristup delovima veb portala koji zahtevaju određeni nivo identifikacije i autorizacije.
   Vaše ime i prezime, naselje, država gde se nalazite, nisu neophodni da bi se registrovali kao korisnik Sportret-a. Jedini Vaš lični identifikacioni podatak koji je neophodan za korišćenje Sportret-a je Vaša validna e-mail adresa. Vaša e-mail adresa će biti pohranjenja u bazu podataka i kao takva neće biti dostupna trećim licima, sa izuzecima koji propisuje zakon.

Logovanje preko Facebook-a

   Izuzetak od korišćenja Vaše email adrese je ukoliko se na veb portal Sportret registujete preko Facebook-a. U tom slučaju Sportret će koristiti podatke koje ste već ustupili Facebook-u, a za koje ste se saglasili da Facebook ustupi Sportretu. Ukoliko ste se registrovali preko Facebook-a, na Sportret će te se moći ulogovati isključivo preko Facebook naloga, a ne direktno sa svojom email adresom.

Korišćenje Cookie-a

   “Cookie” ili “kolačić“ je tekstualna datoteka koju stvara naš veb portal i koja se postavlja na Vaš računar i sadrži informacije o Vašim aktivnostima na internetu i koji pomažu da se identifikujete na veb portalu prilikom kasnijih poseta. Informacije u kolačiću ne sadrže podatke za ličnu identifikaciju koje dostavljate našem sajtu, već se koristi radi Vašeg kvalitetnijeg pristupa veb portalu, kao i za potrebe statističke analize posećenosti i optimizaciju našeg oglašavanja na internetu preko servisa Google Analytics i Google Ads.

   Da bismo koristili kolačiće, potrebna nam je Vaša saglasnost, koju dajete pristupom na naš veb portal. Ako nastavite da koristite sajt pošto ste videli to obaveštenje, zaključujemo da pristajete da koristimo gore opisane kolačiće.

Beleženje IP adrese

   Prilikom registracije i logovanja korisnika na Sportret beležimo i Vašu IP adresu. IP adresa je broj koji je Vaš provajder internetske usluge dodelio Vašem računaru, tako da možete da pristupite internetu. Generalno se smatra da to nije podatak o ličnosti, jer preko IP adrese najviše može da se dođe samo do Vašeg provajdera internetske usluge ili velike kompanije ili organizacije koje obezbeđuje Vaš pristup internetu.

sportret